Ζουζούνια Εν Δράσει

Ζουζούνια Εν ΔράσειΜαρία Παπαγεωργίου (Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α.)

Κάθε Τρίτη (17.00-18.00), Τετάρτη (17.00-18.00) & Πέμπτη (17.00-18.00)

Από 18 έως 36 μηνών. – ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΜΗΜΑ

Οι μικροί μας φίλοι στα πρώτα τους «κυριολεκτικά» βήματα στο χώρο του αθλητισμού παρουσία των γονέων. Τα παιδιά μέσα από διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες  αρχίζουν να μαθαίνουν το σώμα τους, να κοινωνικοποιούνται, να αποκτούν αντίληψη του χώρου, να συνεργάζονται και μέσα από την ομαδικότητα αναπτύσσουν τις δικές τους ιδιαίτερες κινητικές δεξιότητες στον αθλητισμό.

Το πρόγραμμα «Ζουζούνια εν δράσει» απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους και συγκεκριμένα στις ηλικίες από 18 μηνών έως 3 ετών. Εδώ οι μικροί αθλητές κάνουν τα πρώτα τους βήματα και έρχονται σε επαφή με τον αθλητισμό μέσα από το παιχνίδι! Άλματα, τρέξιμο, ισορροπία, εμπόδια, μπάλες , στεφάνια, κορύνες και κρίκοι είναι κάποια από τα «εργαλεία» που βοηθούν το παιδί να βελτιώσει την κινητική του ικανότητα και να αναπτύξει τις δεξιότητες του μέσα σε ένα ευχάριστο και χαρούμενο περιβάλλον! Οι επόμενοι πρωταθλητές ξεκινούν από εδώ…

Λίγα λόγια για την προπονήτρια

Η Μαρία Παπαγεωργίου από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον Στίβο (400 μέτρα) και ερασιτεχνικά με δοκό, ακόντιο, άλμα εις μήκος & άλμα εις ύψος. Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. και είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν με το Crossfit και τις κυκλικές προπονήσεις. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια στο εξωτερικό, ενώ έχει διαπίστευση στο Crossfit και στο Step Aerobic. Επίσης, ειδικεύεται στην άθληση και ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων  των πολύ μικρών ηλικιών (Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στο συγκεκριμένο αντικείμενο). Διδάσκει κυκλικές προπονήσεις με ή χωρίς βάρη τα τελευταία 10 χρόνια, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη σωστή στάση του σώματος και την άρτια εκτέλεση των ασκήσεων, ούτως ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί. Άλλωστε, το μότο της είναι: «Υπάρχει ζωή και μετά τα 50 ή τα 60».