Coriolanus, Gaius Marcius (Κοριολάνους, Γάϊος Μάρκος -500 π.χ ): Ρωμαίος Στρατηγός. Έλαβε το προσωνύμιο Coriolanus μετά την νίκη του κατά την πολιορκία της πόλης Corioli.

Coriolanus (Κοριολάνους -1608): Θεατρικό έργο του Shakespeare βασισμένο στον βίο του Ρωμαίου Στρατηγού Gaius Marcius Coriolanus.

CORIOLANOS (Κοριολάνος-2012): Αθλητικό Σωματείο. Κολλέγιο Μάχης και Φυσικής Ευεξίας.


AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΟΛΑΝΟΣ


Γαίος Μάρκιος Κοριολανός, το ιστορικό πρόσωπο (για την ύπαρξη ή όχι του οποίου οι απόψεις των ιστορικών διίστανται) που ενέπνευσε τον Σαίξπηρ εντάσσοντάς τον στα "Ρωμαϊκά" έργα του και πρόσφατα πέρασε και στη μεγάλη οθόνη, ο γενναίος Ρωμαίος στρατηγός που έδινε τα πάντα μέσα στα πεδία των μαχών, προπορευόμενος ακόμα και των απλών στρατιωτών. Ξεχώρισε για την απόλυτη προσήλωση στην πραγματοποίηση των στόχων του και δεν παρέκλινε ποτέ, ακόμα και αν διακυβεύονταν η ίδια του η ζωή. Ήρθε σε πλήρη σύγκρουση με τους ανθρώπους που υπερασπιζόταν, τόσο με τη ρωμαϊκή σύγκλητο όσο και με τους ίδιους τους συμπατριώτες του, εκείνη τη "πρόστυχη μάζα" όπως την χαρακτηρίζει ο Σαίξπηρ που αλλάζει τοποθέτηση και στρατόπεδο δίχως κανένα δισταγμό επευφημώντας εκείνους που πριν λίγο γιουχάριζε και τούμπαλιν. Κατόπιν, αηδιασμένος από τη στάση του παρακινούμενου από τη σύγκλητο ρωμαϊκού λαού, αυτοεξορίστηκε από τη Ρώμη, ζητώντας (και προσφέροντας) βοήθεια από τον έως πρότινος ορκισμένο εχθρό του Αουφίδιο, στρατηγό των Βόλσκων, μεγάλων εχθρών των Ρωμαίων. Ακόμα και από εκεί, ο Κοριολανός δεν άλλαξε σε τίποτα, αφοσιώθηκε 100% στους στόχους του και δεν λοξοδρόμησε ποτέ, ούτε καν σκέφτηκε την ζωή του λίγο πριν βρει τραγικό τέλος από συνωμότες.


Επιστροφή στο σήμερα:


Ο Αθλητικός Σύλλογος Κοριολάνος, εμπνευσμένος κατ'όνομα από τον Ρωμαίο στρατηγό, προσηλωμένος στο μαχητικό πνέυμα, την σωστή εκγύμναση και την φυσική ευεξία. Ένας πολυτελής πολυχώρος 400 τετραγωνικών μέτρων στην Ηλιούπολη, με εύκολη πρόσβαση από το μετρό του Αγίου Δημητρίου, αποτελούμενος από 2 αίθουσες προπόνησης και ένα ρινγκ με προπονητικό περιβάλλοντα χώρο, φιλοδοξεί να συγκεντρώσει όλους όσους αναζητούν κάτι παραπάνω από μία απλή ενασχόληση με τα μαχητικά αθλήματα , τις πολεμικές τεχνες και τα προγράμματα ευεξίας. Ακόμα καλύτερα ένα συνδυασμό όλων αυτών! 10 Πολεμικές Τέχνες, 4 Μαχητικά Αθλήματα, 5 Παιδικά Τμήματα και 5 Προγράμματα Ευεξίας σας περιμένουν!


Ναι, αλλά τι να επιλέξω από όλα αυτά;


Η ευρεία γκάμα των προσφερόμενων προγραμμάτων που θα συναντήσετε στον Κοριολάνο καλύπτει σχεδόν κάθε απαίτηση.

Από παραδοσιακό Kyokushin Karate και Wing Chun Kung Fu (η τέχνη που ασκούσε ο Bruce Lee) έως το συνεχώς αναπτυσσόμενο Brazilian Jiu Jitsu, από το αρχέγονο Ninjutsuinpo Taijutsu και την ρευστότητα του Aikido, εώς το Capoeira (την Βραζιλιάνικη παραδοσιακή τέχνη που συνδυάζει χορό με μάχη) ή τα σύγχρονα Krav Maga (το διάσημο ισραηλίτικο συστημα αυτοάμυνας και μάχης) και Systema (το περίφημο ρώσσικο σύστημα αυτοάμυνας). Οι λάτρεις των ένοπλων συστημάτων μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο Filipino Combat Systems (ραβδιά, μαχαίρια κ.α.) και την Μεσαιωνική Σπαθασκία (Οπλομαχία Ευρωπαϊκού Μεσαίωνα & Αναγέννησης).

Τα μαχητικά σπορ που διεξάγονται στο ρινγκ και ανεβάζουν την αδρεναλίνη καλύπτουν επίσης κάθε ανάγκη, Πυγμαχία, Kick Boxing, Muay Thai και Sanda (Κινέζικο kick Boxing) και αναμένουν να γνωριστείτε μαζί τους.

Να μην ξεχάσουμε τα παιδικά μας τμηματα : Capoeira , Kyokushin Karate, Kick Boxing και τα Ολυμπιακά αθλήματα Judo και Tae Kwon Do!

 Τέλος, δώστε προσοχή στα 4 προγράμματα ευεξίας (Zumba, Pilates, Yoga, Tae Bo) τα οποία διδάσκονται από τους πλέον πεπειραμένους εκπαιδευτές και μπορείτε να τα συνδυάσετε και όλα μαζί με την ετήσια ή εξάμηνη προσφορά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε των προσφορών μας .